Kom nemt til Fiskerivej og Aarhus Ø

Kom nemt til Fiskerivej og Aarhus Ø
Beboere på Aarhus Ø og alle andre, der skal med færgen, til fiskehandleren eller Fiskeri- Træskibs- og Lystbådehavnen (FTL-havnen) kan glæde sig til på tirsdag, hvor Hjortholmsvej igen er åben for trafik.

Fra på tirsdag d. 11. oktober 2016 er det igen muligt at komme fra Skovvejen ind ad Hjortholmsvej. Det betyder, at folk med ærinder på f.eks. Fiskerivej slipper for omvejen omkring Nørreport og den midlertidige vej for at komme til fiskehandleren, kajakklubben eller Molslinjen.

”Vi har glædet os til at kunne åbne vejen igen. Det har været en hård omgang for de erhvervsdrivende i området, men de har holdt godt ud,” siger Gitte E. Frøkjær, projektleder i Center for Byens Anvendelse.

kom-nemt-til-fiskerivej-og-aarhus-o_foto

dsc_0737
Rekreativ forbindelse Nord

Lukningen af Hjortholmsvej skyldes ledningsarbejder for Affald Varme og Aarhus Vand samt etableringen af den rekreative forbindelse fra Risskov i nord til Marselisborg skovene i syd. Den rekreative forbindelse markerer den oprindelige kystlinje, og flere steder skal kanaler løbe parallelt med gang- og cykelstier. Det er tilfældet på strækningen fra Navitas til FTL-havnen. Derfor har Hjortholmsvej været spærret siden nytår.

Det sidste stykke af Hjortholmsvej, der skaber forbindelse til Kystpromenaden og Dagmar Petersens Gade, åbner i slutningen af året.