Bedre og mere tryg forbindelse til Aarhus Ø

Fra torsdag den 8. december 2016 bliver det mere trygt for cykler og fodgængere at komme fra midtbyen til Aarhus Ø via den nyåbnede vejbro på Hjortholmsvej ved Østbanetorvet, som samtidig tilbyder bilisterne bedre forhold.

 Fungerende rådmand for Teknik og Miljø, Camilla Fabricius erkender, at forholdene på særligt Dagmar Petersens Gade ikke har været optimale for cyklister og fodgængere i anlægsperioden. Hun er derfor glad for at kunne tilbyde de bløde trafikanter et alternativ til Dagmar Petersens Gade.

”Cyklister og fodgængere får med den nye vejbro med fortov og cykelsti i begge sider et bedre valg, og den nye rute kan derfor være med til at forbedre trygheden i området” siger rådmanden.

Bløde trafikanter, der skal længere ud på Aarhus Ø, kan med fordel fortsætte videre ud ad Kystpromenaden, der er mindre trafikeret end Dagmar Petersens Gade, og hvor der er et flot kig til Riis Skov og Fiskeri-, Træskibs- og Lystbådehavnen.

Til foråret 2017 vil også Bernhardt Jensens Boulevard være færdig anlagt og give bedre forhold for de bløde trafikanter. Tryk på billede for større udgave.

fodgaengere_aarhus_o_fra-december2016

aarhus-o_vejbro-pa-hjortholmsvej_foto